Administratieve stress en koffie drinken


zzp, administratie, boekhouding, stress, koffie, snelstart, exact

 

 

Heb jij stress door je administratie? Nodig mij dan uit voor een kop koffie.

De laatste 25 jaar heb ik meer dan 1000 ondernemers geholpen bij de administratie en de belastingaangiften. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we elkaars ervaringen delen en ontdekken waar de stress van de administratie vandaan komt. Het moet dan al heel raar lopen als we hier samen niets tegen kunnen doen.

Met onderstaande personen begon ons contact ook ooit met een kop koffie.

Bjorn Boes

BBFreestyle & Maddfunding bv, Groningen

 

Een gastcollege van Harry Veen heeft mij, als jonge ondernemer, anders laten kijken naar boekhouden. Wat voor mij altijd als last werd gezien is nu ineens een factor om rust te creëren en je te kunnen focussen op zaken waar het omdraait voor je onderneming. Het gastcollege heeft mij geïnspireerd om de boekhouding beter voor elkaar te hebben. Bedankt!

 

Willian Wildeboer

Motion for Care bv, Zuidwolde
De dienstverlening van Harry kenmerk ik als: Ontzorgt worden op het vlak van boekhouding en alle fiscale zaken die daarbij komen kijken. Niet door de boekhouding en administratie over te nemen maar met Pims Boekhoudwereld tooling te bieden, waardoor je in staat wordt gesteld op eenvoudige wijze je eigen boekhouding te doen. Tooling waardoor je op eenvoudige wijze zicht te houden op de bedrijfsresultaten, te voldoen aan de verplichtingen die je hebt in het kader van de boekhouding, binnen een minimale tijdsinvestering en tegen een zeer concurrerende prijsstelling. In de ondersteuning laat Harry zien te beschikken over uitgebreide kennis die up to date is. De wijze van samenwerken is laagdrempelig en er volledig op gericht jou als klant in je comfortzone te laten zodat je je focus volledig op je eigen business kunt houden.

 

Wendy Lodewijks

Colors at Home vof, Grave

 

Zo kan het dus ook! Na jarenlang (te)veel geld te hebben betaald aan onze vorige accountant kwamen we twee jaar geleden via een gezamenlijke kennis bij Harry terecht. Dat hadden we eerder moeten doen! We hebben nu eindelijk inzicht in waar we staan, waar we heen willen en hoe we dat gaan bereiken. Bij Harry krijg je geen mooi-weer-praatjes maar hoor je gewoon waar het op staat. “Schuif problemen niet voor je uit maar pak ze aan.” “Niet denken in problemen maar in oplossingen.” Dat is Harry ten voeten uit. Iemand die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Dankjewel Harry, we hopen nog lang van je diensten gebruik te mogen maken!

Oplossing

Wil jij ook een oplossing voor je administratieve stress en houd je net als ik van een goede bak koffie?

Bel mij gerust op 06-31746435 of stuur mij een mail. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw emailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht

    Ontwerp & realisatie aDONNAdesign