Wie is Harry Veen?


Vrij zijn als ondernemer. Jij de specialist op jouw vakgebied. Ik op het gebied van administraties en belastingen. Zullen we samen jouw succes bepalen?

 

Harry VeenWie is Harry Veen?

Ik help ondernemers met oplossingen op het gebied van de administratie en de belastingaangifte. Hierbij gaat de aandacht uit naar “helpen”. De hulp is dus gericht op dat wat de ondernemer moeilijk vindt of dat wat hij nog niet weet.

Ik heb belastingrecht gestudeerd op de universiteit in Groningen. Tijdens deze studie gaf ik aan eerste jaar studenten het vak Boekhouden, vandaar mijn passie en kennis over administraties en belastingen. Voor de universiteit heb ik een MBO opleiding Maatschappelijk werk gedaan. Hier heb ik geleerd dat betrokkenheid belangrijk is als je anderen wilt helpen.

 

Waar sta ik voor?

Een ondernemer is een slimme ondernemer als hij steeds inzicht heeft in zijn boekhouding. Ik begeleid ondernemers die graag inzicht willen hebben in hun cijfers. Samen bekijken we welke informatie direct beschikbaar moet zijn en hoe dan de administratie moet worden ingericht. Ik houd steeds voor ogen dat dit “eenvoudig“, “snel” en “betaalbaar” moet zijn.

Wie bedien ik?

In de laatste 25 jaren heb ik meer dan 800 ondernemers geholpen met hun administratie en belastingaangiften. Naast zzp’ers bedien ik ook ondernemers die vanuit een besloten vennootschap (bv) werken.

Hoe doe ik dat?

VDW Excellent heeft meerdere oplossingen die de ondernemer helpt bij zijn administratie en belastingaangifte. Zo kunnen we de ondernemer begeleiden bij het “leren” boekhouden. We controleren of de boekhouding goed geboekt is en we kunnen helpen bij de aangifte omzetbelasting. We leren de ondernemer bijvoorbeeld hoe hij zijn resultaat kan berekenen, hoe hij de btw-aangifte moet doen en hoe hij het beste kan omgaan met zijn debiteuren. Als de klant geen zin heeft in de boekhouding, dan kunnen we dat ook voor hem regelen. De jaarrekening en belastingaangifte regelen wij vaak, omdat de ondernemer dit te moeilijk vindt.

Wat is jouw voordeel?

Jouw voordeel is dat je meer inzicht krijgt in je cijfers. Je leert hoe je snel informatie uit de administratie kunt krijgen. Daarnaast heb je het voordeel dat je gebruikt kunt maken van de aanwezige kennis over belastingzaken. Daardoor bespaar je ook nog eens op de belastingaanslag.

Ben jij er aan toe om samen het succes te bepalen? Bel dan naar 06-31746435 of laat je gegevens hier achter. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

   

  Ontwerp & realisatie aDONNAdesign