Samen doen


De beste oplossing die ik voor jou te bieden heb is het “samen doen”. Jij weet precies wat er financieel in je onderneming gebeurt en ik weet het beste hoe je dit vertaald naar een zo goed mogelijke administratie. Een administratie heb je nodig om te weten hoe je bedrijf er voor staat. Het moet antwoord geven op verschillende vragen:

 • Hoeveel geld heb ik nog van mijn klanten te goed?
 • Hoeveel geld moet ik nog aan mijn leveranciers betalen?
 • Wat moet ik voor de omzetbelasting reserveren?
 • Wat is mijn banksaldo?
 • Hoe hoog is mijn winst?

Als jij grip hebt op je financiën, dan maak je veel betere keuzes voor je bedrijf. Je loopt minder risico en daarmee is het voortbestaan van je bedrijf veel beter gewaarborgd. En dat wil jij toch ook?

Aan welke eisen moet je administratie voldoen?

De belastingdienst stelt verschillende eisen aan je administratie. Denk aan de manier waarop je de omzet en kosten moet bijhouden, welke gegevens er voor de auto bewaard moeten worden en aan de voorwaarden die gelden voor de toepassing van de ondernemersaftrek. Gelukkig heb ik meer dan 20 jaar ervaring hiermee en kan ik je hierover dus goed informeren.

Waarom samen doen?

De belastingregels van een onderneming zijn niet dezelfde als die van een particulier. Je hebt niet alleen maar te maken met inkomstenbelasting, maar ook komt de bijdrage Zorgverzekeringswet en de Omzetbelasting om de hoek kijken. Als ondernemer heb je recht op verschillende aftrekposten, mits je aan de voorwaarden voldoet. De belastingwetgeving verandert vaak. Ik ben dagelijks met deze veranderingen bezig en daarom kunnen we je optimaal helpen op dit gebied.

Ik geef graag antwoorden op bijvoorbeeld de volgende vragen:

 • Zijn de kosten van de privé-auto aftrekbaar?
 • Als ik investeer, heb ik dan recht op extra aftrekposten?
 • Een klant betaalt de rekening niet, wat nu?
 • Wanneer heb ik recht op de ondernemersaftrek?
 • Voordat ik ondernemer was heb ik kosten gemaakt. Zijn deze aftrekbaar?

Voordeel

Samen doen betekent dat je het beste hebt van twee werelden. Omdat je zelf de boekhouding doet bespaar je fors op je kosten. Omdat jij zelf de boekhouding doet heb ik goed zicht op je bedrijfsvoering en kan ik jou goed voorlichten over belastingzaken. Gegarandeerd dat je dan een goed gevoel hebt over je boekhouding en je belastingaangifte.

Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen? Laat je gegevens hierachter of bel direct 06-31746435.

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Ontwerp & realisatie aDONNAdesign