Moneybird adviezen


Moneybird adviezen en VDW Excellent

In Moneybird adviezen geven we tips in het gebruik van Moneybird en delen we eenvoudige instructies. Moneybird is het plezierigste boekhoudprogramma voor de ondernemer en de zzp’er. Het programma denkt met je mee en je profiteert van allerlei Moneybird slimmigheidjes. Je gaat echt met plezier je boekhouding bijhouden.Niet alleen wij, maar ook onze bestaande klanten zijn daarvan inmiddels overtuigd.

Als je samen met ons aan dit Moneybird avontuur begint, dan helpen wij je bij het aanmelden en bij de inrichting van het programma. We geven tips en duidelijke instructies. En in zeer korte tijd geniet jij van eenvoudig boekhouden. En we regelen dat je een perfect overzicht krijgt van je persoonlijke belastingen en toeslagen.

Aanmelden Moneybird

Het begint met de aanmelding van Moneybird.

Standaard geeft Moneybird een proefperiode van 60 dagen. Ben je nieuw bij Moneybird, dan mag je via ons het programma 120 dagen proberen. Daarna beslis je welk abonnement er bij je past.

Gratis aanmelden voor 120 dagen

Nadat je bent aangemeld voer je een aantal gegevens in waarmee je toegang krijgt tot je eigen Moneybird omgeving.

Inrichten Moneybird voor je eerste factuur

Het inrichten van Moneybird gaat eenvoudig. Je begint altijd met de opmaak van je huisstijl. Hieronder zie je een filmpje hoe je deze snel kunt aanmaken.

Ook is het van belang om de workflow van de facturen in te stellen. Je geeft aan hoe de klant kan betalen en wat de betaaltermijnen zijn. Ook stel je in wat er moet gebeuren als de klant niet op tijd betaald. Hoe je dit doet zie je in onderstaand filmpje.

Geef VDW Excellent toegang tot je administratie

Om je goed te kunnen begeleiden hebben we toegang nodig tot jouw administratie. In onderstaand filmpje zie je hoe je dit eenvoudig kunt regelen.

Kies bij:

naam: Harry Veen

Email: harry@vdwexcellent.nl

Gebruiker is: boekhouder

Moneybird adviezen en VDW Excellent

Zoals je kunt zien heeft Moneybird duidelijke instructiefilmpjes. Zij bedenken voortdurend slimme oplossingen voor de boekhouding. Wij gaan daar nog een stap in verder. Ten eerste zijn wij in tegenstelling tot Moneybird wel telefonisch bereikbaar. Ten tweede richten wij ons niet alleen op jouw boekhouding, maar ook op je belastingzaken. Wij gaan jou informeren hoeveel belastingen je jaarlijks moet reserveren. Als ondernemer betaal je inkomstenbelasting, een bijdrage zorgverzekering en binnen niet al te lange periode ook nog een premie voor arbeidsongeschiktheid. Je hebt als ondernemer misschien ook recht op toeslagen. Wij gaan dat voor jou in beeld brengen, zodat je achteraf niet verrast wordt met onverwachte belastingaanslagen.

Dat doen we door maandelijks met je mee te kijken in de boekhouding. We gaan je persoonlijke situatie in beeld brengen. Heb je een relatie, zijn er kinderen, wat is je woonsituatie, zijn vragen die daarbij belangrijk zijn. Daarnaast brengen we in beeld hoe jullie inkomen er uit ziet en welke aftrekposten er zijn. Op basis van deze gegevens maken wij voor jou iedere maand “een loonstrookje voor de ondernemer“.

Jaarlijks regelen we natuurlijk jouw belastingaangifte en ook die van je fiscale partner.

Maar we doen meer

Als er als gevolg van onvoorziene omstandigheden problemen ontstaan, dan kunnen we je direct helpen. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van uitstel van betaling. Tijdens de Corona-crisis helpen we ondernemers die in de knel komen met het aanvragen van financieringen of bijvoorbeeld bijzondere bijstand.

Ken je ondernemers die ook baat  hebben met deze manier van samenwerking? Je mag gerust onze gegevens delen.

Ontwerp & realisatie aDONNAdesign