boekhouding uitbesteden


Soms heb je geen tijd om je met de boekhouding te bemoeien, of je hebt  geen gevoel voor cijfers. In dat geval is uitbesteden van de boekhouding een prima alternatief.

Al meer dan 20 jaar verzorg ik boekhoudingen voor ondernemers die geen zin hebben of niet goed begrijpen hoe ze dat moeten aanpakken.

Wat kan ik voor je betekenen?

Tijdens een eerste gesprek gaan we samen eens rustig kijken wat voor soort bedrijf je hebt en welke zaken er geregeld moeten worden om een juiste boekhouding te voeren. Jij verzamelt deze gegevens en zorgt ervoor dat ik deze regelmatig (per maand of per kwartaal) in mijn bezit krijgen. Deze financiële gegevens worden verwerkt en geven inzicht in bijvoorbeeld:

 • de te betalen omzetbelasting
 • de behaalde winst
 • de openstaande klanten en leveranciers

Ik probeer de administratie zo effectief mogelijk in te richten en te bewaren. Dit heeft als voordeel dat we samen snel de jaarcijfers kunnen maken die als basis dient voor je jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting.

Bij het opmaken van de belastingaangifte let ik niet alleen op de te betalen belasting, maar ook op toeslagen waarop je misschien recht hebt. Binnen de grenzen van de wet probeer ik dit zo goed en zo scherp mogelijk voor je te berekenen.

Waarom zou ik jouw boekhouder moeten worden?

Als je kiest voor mij als je boekhouder dan weet je zeker dat je mag samenwerken met een deskundige en realistische adviseur. Jaarlijks maak ik honderden belastingaangiften voor ondernemers zoals jij.

 

Boekhouding uitbesteden?

Wil je de administratie uitbesteden? Neem gerust contact met mij op. Bel 06-31746435 of laat je gegevens achter.

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

   

   

  Ontwerp & realisatie aDONNAdesign